MEESTERS IN RENOVATIE & INSTALLATIE

Het kantoorpand van Van Rooij Renovatie en Installatie

Over Van Rooij Renovatie & Installatie

Al sinds 1907 is Van Rooij een begrip in Gorinchem. Een begrip dat synoniem staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

U kent ons waarschijnlijk van ons loodgieters- en installatiewerk. Maar wat veel mensen niet weten is dat wij ook al jaren renovaties en verbouwingen realiseren: van a tot z.

Bijna elke klus in en rondom – en zelfs op – uw woning kunnen we voor u realiseren. Ons team van vakmannen is breed opgeleid en kunnen steunen op jarenlange praktijkervaring. Voor elk vakgebied hebben wij specialisten in dienst: onder andere voor loodgieterswerk, elektra, timmer- en dakwerk, tegelzetten en stucwerk.

Duurzaamheid

Daarnaast zijn wij één van de voorlopers op het gebied van duurzaamheid in de regio. U kunt terecht bij onze energieadviseur voor advies over wat de beste keuzes voor u zijn wat betreft verduurzaming en energiebesparende maatregelen. Daarnaast weet u bij ons ook zeker dat de installatie gedaan wordt door monteurs de juiste opleiding hebben en ruim ervaring hiermee hebben.

Van warmtepomp tot zonnepaneel, van isolatie tot zonneboiler: welke maatregel u ook wilt nemen, wij kunnen u bijstaan met de uitvoering en advies. Benieuwd naar wat wij al allemaal hebben gedaan? Neem dan een kijkje bij onze referentieprojecten.

OVER ONS

Showroom

In onze showroom kunt u een indruk krijgen van enkele producten en diensten die wij bieden. Naast meerdere radiatoren, cv-ketels, thermostaten, sanitair & accessoires hebben wij ook een compleet toilet en een complete doucheruimte in onze showroom staan. Vindt u het nog steeds lastig om een beeld te vormen van hoe het er uit komt te zien? Dan kunnen we ook een 3D-visualisatie voor u maken.

U kunt natuurlijk altijd langs komen om een kijkje te nemen in onze showroom. Als u zeker wilt weten dat u geholpen kan worden door één van onze adviseurs kunt u het beste even van te voren een afspraak maken. Dat weet u zeker dat er iemand beschikbaar is.

U kunt hier alvast een virtueel kijkje nemen in onze showroom:

100 jaar Van Rooij in beeld

Johannes Cornelis van Rooij
Uneto-Vni logo
Sterkin logo
Logo KvINL
Sbb logo

Per jaar realiseren wij o.a.

0
Badkamers
0
Daken
0
Toiletrenovaties
0
Zonnepanelen
0
Nieuwe cv-ketels
0
Warmtepompen
0
Verwarmingsinstallaties
0
Zonneboilers

Ons team

Wim

Wim

Directeur
Monic

Monic

Administratie
Jaap

Jaap

Adviseur
Geen foto beschikbaar

Thonja

Planning
Geen foto beschikbaar

Ger

Dakdekker / Allround monteur
Dennis

Dennis

Service monteur
Henk

Henk

Service monteur
Martin

Martin

loodgieter
Geen foto beschikbaar

Etienne

Timmerman
Geen foto beschikbaar

Tonny

Koeltechnisch Monteur
Geen foto beschikbaar

Kevin

Leerling monteur
Geen foto beschikbaar

Jesper

Loodgieter
Ferry

Ferry

Timmerman

Enkele referenties

Meer weten over wat Van Rooij voor u kan betekenen?