Klantervaringen

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Of het nu een onderhoud aan een cv-ketel is of een complete uitbouw, wij gaan altijd voor 100% tevredenheid. En er is natuurlijk niets fijners dan als onze klanten ook tevreden zijn met ons werk. We willen graag enkele klantervaringen met u delen.

Benieuwd hoe ons werk eruit ziet? Neem dan een kijkje bij onze referentieprojecten.

Vanochtend uw factuur betreffende verbouw van onze badkamer ontvangen en inmiddels graag betaald.

Omdat wij zeer te spreken zijn over de uitvoering door Melvin. Nog zelden maakten wij mee hoe hij het een en ander heeft uitgevoerd.

- Werkt efficiënt, snel, geruisloos en met een uitstekend resultaat.
- voordat hij de werkplek verlaat laat hij een schone, opgeruimde ruimte achter.

Uw andere medewerker – Jurgen – willen we ook bedanken voor zijn inzet en adviezen.

We zijn de trotste eigenaren van een vakkundig geplaatste en mooie badkamer waar wij hopelijk nog jaren plezier aan zullen beleven.

Met vriendelijke groet,

Agnes en Fred Takken
Onze dank voor de herstelwerkzaamheden aan de badkamer, super netjes verlopen. De heren hebben uitstekend werk afgeleverd, nogmaals onze dank hiervoor.
Familie van der Wal
We zijn meer dan tevreden met onze nieuwe badkamer. Melvin heeft keurig werk geleverd. Ook nog een compliment voor de collega die een prachtig kastje om de wasbak heeft gemaakt.

Bedankt!

Familie Daniels
Graag wil ik Wouter (en zijn collega) complimenteren met de perfecte uitvoering van deze toch wel lastige klus hoog in de wolken. Het ziet er prachtig uit. Ik heb mijn buren nog niet gesproken, maar ik neem aan dat ook zij zeer tevreden zijn.

Dank en vriendelijke groet,

Martien
De renovatie van onze badkamer is helemaal naar onze zin geworden. We waren ook heel blij dat er zo netjes gewerkt werd, alles werd opgeruimd, geen troep of vieze plekken, super gewoon. Alles binnen budget en binnen de tijd.
Familie Haaksbergen
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van uw personeel, vooral hun vriendelijkheid, klantgerichtheid en kunde hebben ons aangenaam verrast.
Willem en Nel Pluym
Dank voor jullie snelle reactie m.b.t. mijn stoep vorige week. Top geregeld.

Hartelijke groet,

Maarten Boersma