DAKWERK

DAKWERK

Van Rooij levert vakkundige dakbedekking in Gorinchem en omstreken. Wij hebben veel ervaring met het werken met diverse soorten dakbedekking en kunnen u dan ook uitstekend advies geven over de meest geschikte dakbedekking voor uw situatie.

Dakreparatie
Dakgoten
Dakisolatie
Welk type dakbedekking heb ik nodig?
Dakreparatie

Als u vermoedt dat u schade heeft aan uw dak, moet u snel handelen. Een beschadigd dak kan zorgen voor lelijke, gele vlekken op wanden en het plafond. Ook wordt het te vochtig in huis. Des te sneller u hier naar laat kijken, des te minder groot is de kans dat de dakconstructie wordt aangetast. Een kleine reparatie aan het dak is vaak zo geregeld. Is het nodig om het hele dak te renoveren? Dan kan Van Rooij dat vaak ook binnen een week voor u realiseren.

U kunt bij ons terecht als er:

  • Water naar binnen lekt;
  • gele vlekken op wand of plafond zitten;
  • dakgoten lekken;
  • loodwerk beschadigd of kapot is;
  • kapotte, weggewaaide of scheve dakpannen op het dak liggen;
  • scheurtjes in de dakbedekking zitten;
  • grote hoeveelheden water op het dak staat;
  • kapotte of beschadigde trimlijsten zijn;
Dakgoten

Van Rooij kan u ook voorzien van dakgoten en het zink-, lood- en houtwerk er omheen. Platdak, pannendak of bitumen, we kunnen het allemaal voor u doen. Onderaan de pagina kunt u enkele voorbeelden zien van projecten die wij al uitgevoerd hebben.

Dakisolatie

Omdat warme lucht van nature opstijgt, is het verstandig om een goed geïsoleerd dak te hebben. Dan blijft de warmte beter binnen wat een forse besparing oplevert op uw stookkosten.

Isolatie is mogelijk op zowel platte als schuine daken en zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Heeft u een zolder die u niet als woon- of slaapruimte gebruikt? Dan kunt u er ook voor kiezen de zoldervloer te isoleren.

Qua materialen zijn er verschillende mogelijkheden. Dit is voor een groot deel afhankelijk van de gewenste isolatie, de constructie van het huis en uw budget.

De overheid heeft in 2013 een fonds beschikbaar gesteld voor het plaatsen van dakisolatie. Op de website http://www.energiesubsidiewijzer.nl kunt u bekijken of u hiervoor in aanmerking komt.

Meer weten over dakisolatie? Neem dan een kijkje op de pagina Dakisolatie.

Welk type dakbedekking heb ik nodig?

Welk type het beste past bij uw dak, hangt af van een heleboel factoren. De doorslaggevende factor is de vorm van uw dak: voor hellende daken komt andere dakbekleding in aanmerking dan voor platte daken. Een hellend dak is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor dakpannen, terwijl op een plat dak veelal bitumen (dakleer) wordt gebruikt.

Zinken dakgoot

Hoe groot uw klus ook is, wij helpen u graag. Snel, vakkundig en goed.

Menu