AANBOUW, VERBOUW EN RENOVATIE

AANBOUW, VERBOUW EN RENOVATIE

U woont al jaren met veel plezier in uw woning. Maar toch zou u liever een ruimere woonkamer, een nieuwe keuken of badkamer willen hebben. Of u bent net verhuisd en wil graag uw nieuwe woning aanpassen aan uw woonwensen. Ook dan bent u bij Van Rooij aan het juiste adres.

Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van aanbouw, verbouw en renovatie. Of het gaat om een erker, een dakkapel, een serre, het scheiden of samenvoegen van kamers of een volledige renovatie aan uw huis.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Vooraf spreken wij het hele project met u door. Samen nemen we uw wensen en eisen door. Vervolgens adviseren wij u over werkzaamheden en materialen. Als alles duidelijk in kaart is gebracht ontvangt u van ons een offerte, die we samen met u doorlopen om toe te lichten. Daarnaast ontvangt u van ons een strakke planning van de werkzaamheden zodat u precies weet wat er gaat gebeuren.

Ook tijdens de uitvoering houden we u op de hoogte en zorgen we er voor dat alles vlot verloopt. En omdat we begrijpen dat een verbouwing een ingrijpende gebeurtenis is, zorgen we dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Hebben we aanvullende expertise nodig? Dan schakelen we één van de deskundige partijen in waar we al jarenlang mee werken.

WAAR KUNNEN WE U MEE VAN DIENST ZIJN?

Gas- en waterleidingen

Van het aanleggen van complete gas- en waterleidinginstallaties tot het verhelpen van lekkages. Wij kunnen dit veilig en goed voor u realiseren.

Metselwerk

Kleine herstelwerkzaamheden aan uw metsel- of voegwerk of het metselen van compleet nieuwe (tuin)muurtjes of aanbouwen.

Montage

Ook voor montage kunnen we u van dienst zijn. Van deur tot zonnepaneel: wij monteren het snel en vakkundig.

Elektriciteit

Moet er bij uw verbouw- of renovatieproject ook elektra aangelegd worden? Wij hebben onze eigen elektromonteurs in dienst. Dat betekent dat u niet ook nog een andere bedrijf nodig hebt voor de elektra.

Schilderwerk

Bij Van Rooij vindt u alles onder één dak. Wij kunnen dus ook het schilderwerk voor uw verbouwproject verzorgen.

Deuren en kozijnen

Wij kunnen u helpen bij het monteren van houten, kunststof of aluminium deuren en kozijnen. Onze timmermannen kunnen ook op maat gemaakte oplossingen geheel naar uw smaak maken.

picture_in_picture_alt

Lichtkoepels

Wilt u wat meer licht in huis? Dan is een lichtkoepel of een dakraam een goede oplossing. Het voordeel is ook dat ze meer daglicht geven dan een raam.

Timmerwerk

Binnen of buiten: onze timmermannen kunnen u helpen met al uw timmerwerk. En omdat ze regelmatig bijgeschoold worden, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

view_module

Tegels- en stucwerk

Jaarlijks realiseren wij ruim 30 badkamers en 60 toiletrenovaties. Bij deze klussen doen wij ook al het tegel- en stucwerk zelf.

filter_none

Dakkapellen

Met een dakkapel op het dak krijgt u meer licht en ruimte in huis. Zo kunt u van een donkere zolder een ruime en lichte werkkamer maken.

Staat uw project er niet tussen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De kans is groot dat u ook hierbij van dienst kunnen zijn.
U kunt ons bereiken via het contactformulier of 0183 – 648 999.

REFERENTIEPROJECTEN

Zinken dakgoot

Dakwerk

verwarmingstechniek

Verwarmen

Zonnepanelen referenties

Zonnepanelen

vloerverwarming referenties

Vloerverwarming

Menu