VERBOUW & RENOVATIE

VERBOUW EN RENOVATIE

Wist u dat Van Rooij meerdere allround timmermannen in dienst heeft? En dat u ook voor verbouw en renovatiewerkzaamheden bij ons terecht kan? Al enkele jaren realiseren wij meerdere (ver)bouw en renovatieprojecten in Gorinchem en omstreken.

Niet alleen kunt u bij ons rekenen op de vertrouwde kwaliteit en service, uw hele verbouwing of renovatie wordt uitgevoerd door één partij. Moeten er ook elektra-, gas- of waterwerkzaamheden gedaan worden? Dan plannen we één van onze andere vakmannen voor het project in. Zo kunt u er op vertrouwen dat alles volgens planning verloopt en dat het goed gedaan wordt.

WE KUNNEN U VAN DIENST ZIJN MET:

business

Aanbouw

Nieuwe serre, dakkapel of erker? Ook voor al uw aanbouwprojecten kunt u rekenen op onze allround timmermannen.

Dakbedekking en dakgoten

Heeft u het vermoeden dat uw dak of dakgoten aan reparatie of misschien zelfs vervanging toe zijn? Dan is het zaak om hier snel naar te laten kijken voordat er lekkage of schade ontstaat.

flip

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis geeft meer wooncomfort. En ook uw energierekening zal lager uitvallen met een goed geïsoleerd dak, vloer, gevel of met isolatieglas. Met de huidige subsidieregelingen is isolatie aantrekkelijker dan ooit.

location_city

Verbouw

Zijn u woonwensen veranderd? Heeft u liever de bad- of slaapkamer op de begane grond, komt er gezinsuitbreiding of wilt u een kantoor aan huis? Ook dan bent u bij Van Rooij aan het juiste adres.

Badkamers en Toiletten

Jaarlijks realiseren wij ruim 30 badkamers en 60 toiletrenovaties. Van slimme en snelle oplossingen tot maatwerk dat volledig naar uw smaak is.

Levensloopbestendig maken van uw woning

Wilt u ook de komende jaren in uw huidige woning blijven wonen? Dan kan het verstandig zijn om enkele aanpassingen te doen. Vaak kunnen met kleine ingrepen al grote voordelen gerealiseerd worden.

Meubelmaatwerk

Onze vakkundige timmermannen kunnen ook maatwerkmeubels voor u realiseren. In overleg met u ontworpen en geheel naar uw smaak gemaakt. Zo heeft u een uniek meubel in huis dat niet alleen van hoge kwaliteit is.

Hoe groot uw klus ook is, wij helpen u graag. Snel, vakkundig en goed.

Menu