Thermostaten

THERMOSTATEN

Weet u wat de meest geschikte thermostaat voor u is en wat u daar voor betaalt?
De Toon thermostaat van Eneco kost bijvoorbeeld in totaal u al snel rond de € 600, -. Maar is duurkoop ook goedkoop in het geval van een thermostaat?

Een klant belde ons om te vragen of het normaal was dat hij in een redelijk goed geïsoleerde tussenwoning 20m³ gas in één dag kon verbranden.

Dat kwam namelijk uit zijn Toon verbruiksmeter. Voor de zekerheid hebben we het voor hem nagerekend. Conclusie: daar klopt niets van. Een thermostaat kan alleen maar een schatting geven van het daadwerkelijke verbruik.

DE JUISTE THERMOSTAAT

Alhoewel een slimme thermostaat niet een exacte weergave geeft van uw energieverbruik, hebben ze wel voordelen ten opzichte van ‘ouderwetse’ thermostaten. Bijvoorbeeld het gemak van het op afstand regelen van de temperatuur in uw huis.

U kunt natuurlijk een thermostaat kopen bij één van de grote online (elektronica)winkels. Maar als u zeker wilt zijn dat u de juiste keuze maakt, kunt u zich beter laten adviseren door een specialist. Want hoe maakt u de juiste keuze? Welke thermostaat is geschikt voor uw cv-ketel? Welke functies en mogelijkheden wilt u hebben? Wij hebben hetzelfde assortiment als de online winkels, met het verschil dat u bij ons advies op maat krijgt. Én bij problemen direct geholpen wordt door een expert.

Wij hebben een selectie van de beste thermostaten in onze showroom hangen, zodat u ze in het echt kan zien en ook kan voelen. Daarnaast hebben we al deze thermostaten al vaker geïnstalleerd en kunnen we u de voor- en nadelen uitleggen.

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom of een afspraak maken voor een adviesgesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0183 648 999 of het contactformulier.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open van 8:00 tot 17:00. Op zaterdag van 9:00 tot 12:00.

ENKELE THERMOSTATEN UIT ONS ASSORTIMENT

Welke thermostaat is het beste? - Honywell lyric

Wilt u meer informatie over de verschillende thermostaten?

Menu