Radiatoren

RADIATOREN

Radiatoren zijn nog steeds één van de meest gebruikte methoden om woningen te verwarmen. Waar er vroeger weinig keuze was qua ontwerp en plaatsing, is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Naast de ‘standaard radiatoren’, kunt u kiezen voor diverse designradiatoren. Van klassiek tot modern, van budgetoplossingen tot hoogwaardige, bijzonder vormgegeven radiatoren.

Paneelradiatoren
Designradiatoren
Badkamerradiatoren
Elektrische radiatoren
Convectorput
Sectie
Sectie
Paneelradiatoren

Paneelradiatoren zijn de meest gangbare radiatoren. Een standaard paneelradiator heeft één of meerdere platen. Vaak hebben ze ook convectorribben die tussen of achter de panelen zitten. Paneelradiatoren zijn verkrijgbaar met of zonder omkasting (met zijpanelen en een sierrooster). Paneelradiatoren zijn verkrijgbaar in horizontale en verticale uitvoering.

Designradiatoren

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor in uw huis? Kom dan eens langs in onze showroom, hier hebben we verschillende soorten designradiatoren hangen. Indien gewenst kunnen we u ook doorverwijzen naar grotere showrooms van leveranciers van (design) radiatoren. Van modern tot klassiek en voor elke ruimte.

Badkamerradiatoren

Voor in de badkamer zijn verschillende maten, soorten en kleuren badkamerradiatoren beschikbaar. De meest bekende is de handdoekradiator met de horizontale buizen en openingen waar u uw handdoek op kan hangen. Maar ook designradiatoren, paneelradiatoren en elektrische radiatoren kunnen gebruikt worden.

Elektrische radiatoren

Een elektrische radiator werkt als een normale radiator maar dan op stroom. Het voordeel is dat u alleen maar een stopcontact nodig hebt en dat ze gebruikt kunnen worden op plaatsen waar verwarming anders niet mogelijk was. Bij een elektrische radiator denkt u misschien aan een ouderwets straal- of convectorkacheltje, maar tegenwoordig vele moderne elektrische radiatoren verkrijgbaar. Van infraroodpanelen tot (veilige!) badkamerradiatoren.

Convectorput

Een convector heeft dezelfde functie als een radiator, maar wordt ingebouwd in de vloer. Vooral op plaatsen waar een radiator niet mogelijk of gewenst is. Afdekroosters zijn in vele soorten verkrijgbaar; traditioneel of design; hout of aluminium.

Hieronder ziet u een overzicht van enkele radiatoren die u in onze showroom kunt bekijken.

Meer informatie over radiatoren?

Menu