Vaillant thermoCOMPACT- testpagina

NEFIT TOPLINE SERIE

Vaillant thermocompact
VCW 254/4-7 AL
Gaskeur CW-klasse CW3
Warmwaterhoeveelheid      7 l/m
Hoogte in mm 580
Breedte in mm 440
Diepte in mm 340
Installatiegewicht in kg 36

De veelzijdige thermoCOMPACT

De thermoCOMPACT is een open vr-combitoestel (verbeterd rendement) dat warmte levert voor de verwarming van uw woning en warm water voor douche of keuken.

De betrouwbare stille thermoCOMPACT levert zorgeloos comfortabele warmte en warm water. Dat komt onder meer door de unieke koperen warmtewisselaar met roestvrij stalen vinnen die optimaal bestand is tegen de hoge temperatuurwisselingen. Deze heeft zich in miljoenen huishoudens bewezen sinds 1983.

Wilt u ook heerlijk douchen? Dat kan met de thermoCOMPACT. De temperatuur is naar wens instelbaar. Daarnaast heeft het toestel een warmhoudfunctie, waardoor u extra snel warm water uit de kraan heeft. Deze functie is optioneel instelbaar met een Vaillant thermostaat.

Dit open vr-combitoestel gebruikt de lucht uit de ruimte waar het is opgesteld voor de verbranding. Een goede luchttoevoer is belangrijk voor de juiste werking. De thermoCOMPACT kan worden aangesloten op een deugdelijk rookgasafvoersysteem voor open vr-toestellen. Er is geen condensafvoer noodzakelijk.

Meer informatie over de Vaillant thermoCOMPACT?

Menu