LOODGIETERSWERK

LOODGIETERSWERK

Het woord ‘loodgieter’ kent zijn oorsprong in het gieten van loden stroken of pijpen. Sinds het ontstaan van het woord is er veel veranderd in het werkgebied van de loodgieter. Maar ‘leidingen’ zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van ons vak.

U kunt bij ons terecht voor diverse ‘kleine loodgieter-klusjes’ maar ook voor het aanleggen van complete installaties op het gebied van gas, water en sanitair. Maar ook voor centrale verwarming en vloerverwarmingsinstallaties, lood-, zink en dakbedekkingswerkzaamheden.

Gas en Water
Riolering
Direct oplossen?
Gas en Water

Grote of kleine wijzigingen in het aanleggen van de gas- en waterinfrastructuur in uw woning? Bijvoorbeeld voor een nieuwe keuken of een buitenkraan? Als totaalinstallateur zorgen wij ook voor uw gas- en waterinfrastructuur, eventueel in combinatie met uw elektra-installaties. U kunt bij ons terecht voor alles van ‘kleine loodgieter klusjes’ zoals het opsporen en repareren van lekkages, tot het aanleggen van complete installaties op het gebied van gas water en sanitair.

Wij werken volgens de geldende normen en met de beste kwaliteitsmaterialen en -producten zodat u zeker bent van een betrouwbare installatie, nu maar ook in de toekomst.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor eenmalig of periodiek onderhoud. Goed onderhoud kan grotere schade voorkomen, want niets is zo vervelend als water- of gas schade.

In onze showroom vindt u ook een ruim assortiment aan kranen, douchethermostaten, waterbespaarders, waterontharders en overig sanitair.

Riolering

Riolering is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Je doucht, gaat naar het toilet, gebruikt de kraan en het water wordt netjes afgevoerd. Pas als er een ontstopping of lekkage is, wordt duidelijk dat hoe belangrijk een goed werkend riool is.

Heeft u een ontstopping in uw riolering of afvoer die u niet zelf kan verhelpen? Dan heeft u een ervaren loodgieter nodig die het probleem snel voor u op kan lossen.

Van Rooij kan u helpen met opstoppingen, lekkages, inspectie, reiniging en onderhoud. Indien blijkt dat de schade dusdanig is dat de er vervanging of renovatie nodig is, kunnen we dat ook voor u uitvoeren. U ontvangt dan altijd een vrijblijvende offerte vooraf zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Direct oplossen?

Soms is het niet mogelijk om te wachten met het oplossen van de verstopping. Dan kunt u rekenen op de storingsdienst van Van Rooij. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om uw probleem te verhelpen. Bel ons op 0183 648 999.

Hoe groot uw klus ook is, wij helpen u graag. Snel, vakkundig en goed.

Menu