BADKAMER & SANITAIR

BADKAMER & SANITAIR

Is het tijd om de badkamer eindelijk eens helemaal naar eigen smaak in te richten of de oude water- en energievreters te vervangen door moderne, zuinige voorzieningen?

Wij realiseren per jaar ruim 30 badkamers en 60 toiletruimtes. En met ons team van timmermannen,  installatiespecialisten en elektrotechnisch installateurs kunnen wij alle werkzaamheden voor de verbouwing van de badkamer zelf verzorgen.

Onze duurzaamheidsadviseur kan u helpen uw badkamer of toilet efficiënter te maken in het verbruik van water en energie. Vloerverwarming is zowel comfortabel als efficiënt en een infraroodsysteem is eventueel een slimme manier om ‘plaatselijk’ bij te verwarmen. Een besparende douchekop verdient zichzelf sowieso in twee jaar terug. En zo kunnen we u nog op meer vlakken adviseren over manieren om te besparen op energie en water.

VEEL KLANTEN GINGEN U AL VOOR:

De renovatie van onze badkamer is helemaal naar onze zin geworden. We waren ook heel blij dat er zo netjes gewerkt werd, alles werd opgeruimd, geen troep of vieze plekken, super gewoon. Alles binnen budget en binnen de tijd.
badkamer referenties

Badkamer

Badkamer in 1 dag referenties

Badkamer in 1 dag

Toiletrenovatie referenties

Toilet

Hoe groot uw klus ook is, wij helpen u graag. Snel, vakkundig en goed.

Menu