BADKAMER & SANITAIR

BADKAMER & SANITAIR

Is het tijd om de badkamer eindelijk eens helemaal naar eigen smaak in te richten of de oude water- en energievreters te vervangen door moderne, zuinige voorzieningen?

Wij realiseren per jaar ruim 30 badkamers en 60 toiletruimtes. En met ons team van timmermannen,  installatiespecialisten en elektrotechnisch installateurs kunnen wij alle werkzaamheden voor de verbouwing van de badkamer zelf verzorgen.

Besparen op water en energie
Levensloopbestendig toilet of badkamer
Compleet vernieuwd in één dag
Totaal ontzorgd
Liever zelf doen?
Besparen op water en energie

Onze duurzaamheidsadviseur kan u helpen uw badkamer of toilet efficiënter te maken in het verbruik van water en energie. Vloerverwarming is zowel comfortabel als efficiënt en een infraroodsysteem is eventueel een slimme manier om ‘plaatselijk’ bij te verwarmen. Een besparende douchekop verdient zichzelf sowieso in twee jaar terug. En zo kunnen we u nog op meer vlakken adviseren over manieren om te besparen op energie en water.

Levensloopbestendig toilet of badkamer

Wilt u als u een dagje ouder wordt ook graag blijven wonen in uw huidige woning? Dan kan het verstandig zijn om een aantal veranderingen te doen in de badkamer of het toilet. Een verhoogd toilet of het plaatsen van een wandsteun zijn eenvoudige aanpassingen die veel gemak meebrengen. In de badkamer kunt u denken aan het vervangen van het bad door een douchecabine. We kunnen dit allemaal snel en professioneel voor u realiseren.

Wilt u nog meer levensloopbestendige maatregelen treffen in uw woning? Ook daar kunnen we u bij helpen. Op de pagina Levensloopbestendig wonen kunt u hier meer over lezen.

Compleet vernieuwd in één dag

U kunt bij Van Rooij ook terecht voor een compleet nieuwe badkamer of toiletruimte in één dag, inclusief producten en installatie.

Wij demonteren het oude sanitair en passen indien nodig het leidingwerk en de afvoer aan voor de plaatsing van het nieuwe toilet of de douchecabine. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Op de pagina Badkamer leest hoe wat u kan verwachten bij een badkamerverbouwing in één dag. Hoe de renovatie van uw toilet verloopt, kunt u lezen op de pagina Toilet

Totaal ontzorgd

Van Rooij Installatie & Renovatie kan de gehele verbouwing vakkundig uitvoeren. Van elektra, water, gas en afvoer tot het tegelen, stucwerk en de montage van sanitair en (vloer)verwarming. Wij denken met u mee over de meest praktische inrichting en kunnen u adviseren over de beste oplossingen.

U heeft dus één aanspreekpunt voor uw project en één partij die alle werkzaamheden uitvoert. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons en u zult ons ook nooit horen zeggen dat het aan dat andere bedrijf lag.

Onder aan de pagina kunt u enkele projecten zien die wij uitgevoerd hebben. Maar u kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom waar u enkele voorbeelden kunt bekijken.

Liever zelf doen?

Ook als u het liever zelf uitvoert, bent u bij Van Rooij aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogstaande sanitair producten. Breng gerust een bezoek aan onze showroom om zelf te bekijken wat er allemaal mogelijk is.

VEEL KLANTEN GINGEN U AL VOOR:

De renovatie van onze badkamer is helemaal naar onze zin geworden. We waren ook heel blij dat er zo netjes gewerkt werd, alles werd opgeruimd, geen troep of vieze plekken, super gewoon. Alles binnen budget en binnen de tijd.
badkamer referenties

Badkamer

Badkamer in 1 dag referenties

Badkamer in 1 dag

Toiletrenovatie referenties

Toilet

Hoe groot uw klus ook is, wij helpen u graag. Snel, vakkundig en goed.

Menu