Ventilatie

VENTILATIE KANALEN REINIGEN

Heeft u een ventilatiesysteem in huis? Dan is belangrijk uw ventilatiesysteem regelmatig te laten reinigen en onderhouden. Met regelmatig onderhoud en het schoonmaken van uw ventilatiesysteem bent u verzekerd van een goed werkende mechanische ventilatie en dus ook van gezonde en frisse lucht in uw woning. Bij Van Rooij bent u aan het juiste adres voor het reinigen van uw mechanische ventilatiesysteem.

Wilt u uw ventilatiesysteem laten reinigen? Vul dan het contact formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op!

Eenmalige Reiniging €250,- incl.BTW

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

VENTILATIE

Goed ventileren in huis is belangrijk voor de kwaliteit van de lucht. Toch ventileren we over het algemeen te weinig: in te veel huizen is er last van schimmel, vervuilde lucht en fijnstof.

Zeker in goed geïsoleerde nieuwbouwhuizen is natuurlijke luchtverversing via kieren nauwelijks mogelijk en moet er op een andere manier geventileerd worden.

Want vuile lucht in huis kan zorgen voor allergieën en irritatie van luchtwegen en slijmvliezen. Zeker bij kwetsbare groepen zoals senioren, kleine kinderen en mensen met stof allergieën.

VORMEN VAN VENTILATIE

Er zijn drie verschillende vormen van ventileren:

De meest simpele manier: houd continu ramen op een kier of ventilatieroosters open. Controleer ook regelmatig of de roosters schoon zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ventilatie voor uw woning?
Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.

Menu