Airconditioning

AIRCONDITIONING

Zeker in de warme zomermaanden kan een airconditioning geen overbodige luxe zijn. Dan kan het de moeite waard zijn om een airco aan te schaffen. En omdat de moderne airconditioners een stuk geruislozer zijn dan vroeger, hoeft u ook niet bang te zijn dat u wakker ligt van het geluid van de airco.

Een airco zorgt niet alleen voor verkoeling in huis, het draagt ook bij aan een gezonder binnenklimaat. Door de ingebouwde filters wordt de lucht gezuiverd waardoor er voor een frisse, droge en schone binnenlucht wordt gezorgd.

Er zijn twee type airconditioning: systemen die gemonteerd worden aan de wand en verrijdbare modellen. Het voordeel van de verrijdbare modellen is natuurlijk dat u ze buiten de zomermaanden kan opbergen.

Een vaste airconditioning installatie heeft een binnen-en een buitendeel. Het binnendeel wordt hoog aan de wand gemonteerd, het buitendeel aan de gevel of op het dak. Het voordeel is dat u geen ‘sta-in-de-weg’ heeft en u ook geen losse afvoerslang heeft die uit het raam gehangen wordt. Ook kunnen veel vaste airconditioning installaties kunnen ook gebruikt worden om te verwarmen.

Meer weten?

Op zoek naar een passende airconditioning oplossing voor uw woning of bedrijfspand? Of wilt u uw airconditioningsysteem laten repareren of onderhouden?
Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of 0183 648 999. We helpen u graag verder!

Menu