INSTALLATIE

INSTALLATIE

Bij Van Rooij bent u aan het juiste adres voor installatie in de breedste zin van het woord. Van het plaatsen of onderhouden van een cv-ketel tot het aanleggen van complete gas-, water-, verwarming of elektra-installaties. Hoe groot of klein uw project ook is, u kunt er vanuit gaan dat wij een oplossing hebben die voldoet aan uw wensen. En ook na installatie kunt u bij ons terecht voor onderhoud en storing.

WIJ KUNNEN U HELPEN MET:

Verwarmen

Hoe u uw huis ook verwarmd, u bent bij Van Rooij aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen onderhoud, levering en plaatsing van vele types cv-ketels, maar ook duurzame oplossingen als warmtepompen en zonneboilers.

Loodgieterswerk

Van het oplossen van kleine lekkages tot het aanleggen van complete installaties op het gebied van gas, water en riolering: u kunt er op vertrouwen we u snel en vakkundig helpen.

toys

Airconditioning & Ventilatie

Om te zorgen dat u een comfortabel en gezond binnenklimaat blijft houden, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw ventilatie- of airconditioningsysteem.

Elektra

Van een simpel stopcontactje tot laadpalen voor elektrische auto’s: onze elektromonteurs kunnen het vakkundig en snel voor u realiseren.

Badkamer & Sanitair

Jaarlijks realiseren wij ruim 30 badkamers en 60 toiletrenovaties. Van slimme en snelle oplossingen tot maatwerk dat volledig naar uw smaak is. En ook voor los sanitair bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe groot uw klus ook is, wij helpen u graag. Snel, vakkundig en goed.

Menu