Energieadvies

ENERGIEADVIES

Wilt u van die hoge energierekening af en meer geld besparen? Of wilt u met het oog op de klimaatverandering uw CO2 uitstoot beperken?

Er zijn veel aanpassingen aan uw woning mogelijk om energie te besparen of zelf op te wekken. Voor elk budget zijn er maatregelen die genomen kunnen worden om minder energie te verbruiken. En over het algemeen geldt voor deze investeringen dat u deze binnen enkele jaren al terugverdiend heeft.

Als u wilt weten waarmee u kunt besparen op uw energierekening kunt u een vrijblijvende energiescan aanvragen bij Van Rooij. In 15 minuten kunnen we samen uw woning doorlopen en bepalen op welke manier u kunt besparen. En vaak kunnen we u ook al een schatting geven wat u gaat besparen op financieel gebied en wat betreft CO2 uitstoot.

Enkele voorbeelden van zaken waarvoor u bij van Rooij terecht kunt:

Afhankelijk van uw budget kunnen we u een passende oplossing aanbieden. Of het nu gaat om het aanbrengen van isolatiemateriaal of het compleet energieneutraal – of zelfs energiepositief! – maken van uw woning.

SNEL BEREKENEN WAT U KUNT BESPAREN?

Met onze calculators kunt u snel en eenvoudig een schatting krijgen van hoeveel u kunt besparen met de installatie van zonnepanelen, een warmtepomp en isolatie.

Hoeveel kunt u besparen? Krijg gratis advies!

Er zijn veel verschillende energie-aanbieders. Met allemaal hun eigen tarieven. Met de juiste energie-aanbieder kunt u veel geld besparen. Maar ook met veel andere maatregelen kunt u een flink wat energie en dus geld besparen. Bijvoorbeeld met isolatie, zonnepanelen of spaarlampen.

Die besparing kan oplopen tot wel honderden euro’s per jaar!

Weten wat u kunt besparen? Bereken het snel met onze online calculatoren.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met onze energieadviseur?

Menu