DUURZAME ENERGIE

ENERGIE BESPAREN MET SLIMME MAATREGELEN

Wilt u minder energie verspillen? Of wilt u van die hoge energierekening af en geld besparen? Er zijn veel mogelijkheden om energie te besparen. Zoals glas-, gevel-, dak- of vloerisolatie. Omdat deze elementen met in verbinding met elkaar, isolatie van één element is vaak niet voldoende.

Met een goede isolatie heeft uw huis minder warmte nodig. En omdat u minder hoeft te stoken, moet uw cv-ketel waarschijnlijk ook anders afgesteld te worden. En soms is het zelfs beter om een andere cv-ketel aan te schaffen die beter past bij uw nieuwe warmtebehoefte. Hetzelfde geldt voor warmte-opwekking. Van Rooij maakt al deze opties voor u inzichtelijk, zodat u de beste keuze kunt maken.

WAAR WIJ U MEE VAN DIENST KUNNEN ZIJN:

wb_sunny

Zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u goedkoop en eenvoudig uw eigen energie opwekken. Vaak heeft u de investering binnen enkele jaren terugverdiend. Zeker als u de btw van uw investering vordert van de Belastingdienst.

flip

Isoleren van woningen

Een goed geïsoleerd huis betekent een besparing op uw energierekening en geeft ook meer wooncomfort. En met de huidige subsidiemogelijkheden is het nu aantrekkelijker dan ooit om uw huis te isoleren.

Financieringsadvies

Energiebesparende maatregelen betekenen vaak een besparing op de lange termijn, maar een flinke investering op korte termijn. Er zijn meerdere mogelijkheden om deze investering te financieren.

Zonneboilers

Een zonneboiler gebruikt de warmte van de zon om te voorzien in uw warmwatervoorziening. Voor warm tapwater, maar ook voor de verwarming van uw woning.

Energieadvies

Vaak is het mogelijk om met twee of meer aanpassingen uw woning energieneutraal of zelf energiepositief te maken. Met de huidige subsidie- en financieringsregelingen is dit aantrekkelijker dan ooit.

Bereken mijn besparing

Energiebesparende maatregelen betekenen vaak een besparing op de lange termijn, maar een flinke investering op korte termijn. Er zijn meerdere mogelijkheden om deze investering te financieren.

refresh

Warmtepompen

Een warmtepomp gebruikt de warmte uit de omgeving (lucht, water of bodem) om woning te verwarmen.

Subsidieadvies

De overheid stimuleert de verduurzaming van de bestaande woningbouw met verschillende subsidies. Er zijn meerdere subsidies waar u gebruik van kunt maken bij het energiezuiniger maken van uw woning.

Meteen weten wat u kan besparen?
Doe nu dan de gratis Energiecheck binnen twee werkdagen krijgt u dan een vrijblijvend advies.

Menu