Blog

Welke thermostaat is de beste keuze?

Welke thermostaat is de beste keuze? En wat moet u daarvoor betalen?  De Toon thermostaat van Eneco kost bijvoorbeeld in totaal u al gauw rond de €600,-. Maar is duurkoop ook goedkoop in het geval van een thermostaat?

Vorige week belde een klant ons om te vragen of het normaal was dat hij in een redelijk geïsoleerde tussenwoning 20m3 gas in één dag kon verbranden. Dat kwam namelijk uit zijn Toon verbruiksmeter. Voor de zekerheid hebben we het voor hem nagerekend. Conclusie: daar klopt niets van. Een thermostaat kan alleen maar een schatting geven van het daadwerkelijke verbruik.

Welke thermostaat is het beste? Dat hangt van uw situatie af

Alhoewel een slimme thermostaat niet een exacte weergave geeft van uw energieverbruik, hebben ze wel voordelen ten opzichte van ‘ouderwetse’ thermostaten. Bijvoorbeeld het gemak van het op afstand regelen van de temperatuur in uw huis.

U kunt natuurlijk een thermostaat kopen bij één van de grote online (elektronica)winkels. Maar als u zeker wilt zijn dat u de juiste keuze maakt, kunt u zich beter laten adviseren door een specialist.

Wij hebben een selectie van de meest interessante thermostaten voor u in onze showroom hangen, zodat u ze in het echt kan zien en ook kan voelen. Daarnaast hebben we al deze thermostaten al vaker geïnstalleerd en kunnen we u de voor- en nadelen uitleggen.

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom of een afspraak maken voor een adviesgesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via (0183) 648 99 of info@vanrooijgorinchem.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open van 8.00 tot 17.00; op zaterdag bent u welkom van 9.00 tot 12.00.

Thermostaat kiezen - Nest

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste thermostaat?

Vorig bericht
Nefit Easy thermostaat nu voor alle CV-ketels
Volgend bericht
Beste getest: Remeha Tzerra Plus

Menu