Blog

Heeft u wel eens nagedacht over uw ventilatiesysteem?

We kunnen niet zonder een goed binnenklimaat. Zeker niet met onze hedendaagse comfortwensen en levensstijl. We leven in multifunctionele ruimtes door het gehele huis. Dat vraagt om een slimme, optimale ventilatie. Waar, wanneer en hoeveel u maar wilt. Om u van het gewenste comfort te voorzien, maar vooral ook om u een gezond binnenklimaat te bieden. Die bovendien duurzaam en energiezuinig is.

De CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-eenheid (CVE) die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare producten. Aan de aanschafprijs merkt u daar niets van. Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze driestandenregelaars; zelfs vanuit de badkamer of de keuken. De draadloze bediening zorgt bovendien voor lagere installatiekosten.

Met de CVE ECO RFT zet Itho Daalderop een nieuwe norm in ventileren. Energiezuinig, fluisterstil, comfortabel én kostenbesparend.

 • Verbruikt tot 83% minder energie dan vergelijkbare ventilatiesystemen.
 • Lagere installatiekosten bij toepassing van draadloze bediening.
 • Bediening mogelijk vanuit de keuken en de badkamer met RF-regelaar.
 • Ook verkrijgbaar in een handig alles-in-één ventilatiepakket, waarbij alle bestaande MV-boxen één op één zijn te vervangen.
 • Fluisterstil
Itho Daalderop ventilatiesysteem
Itho Daalderop bediening ventilatiesysteem
Nu ook leverbaar met luchtvochtigheids-sensor

De sensor meet de relatieve luchtvochtigheid (RV) in de ruimte en vertaalt vertaalt deze RV-waarde naar een ventilatiewens en communiceert die draadloos naar de ventilatie-unit waarop de sensor is aangemeld of een DF/QF regelaar met de ruimte waarop deze is aangemeld.

Zo wordt de ventilatie voortdurend automatisch aangepast en bent u verzekerd van een goed binnenklimaat op de efficiëntste en energiezuinigste wijze.

De RF-RV-sensor biedt de volgende voordelen:

  • Deze uitbreiding van het ventilatiesysteem helpt een optimale luchtkwaliteit te waarborgen bij een maximale energiebesparing.
  • De constructie van de onderdelen is zodanig dat installatie, gebruik en onderhoud heel eenvoudig zijn.
  • Door de geïntegreerde RF-antenne kan de sensor draadloos met de ventilatie-unit communiceren en is dus zeer flexibel in de woning te plaatsen.

Direct een degelijk advies en een vrijblijvende offerte?

Als u het contactformulier invult nemen we binnen twee werkdagen contact met u op!

Niets gevonden.

Menu