Blog

Ecobooster: besparen op waterkosten en toch comfort!

neoperl-ecobooster-straalregelaar-van-rooij-renovatie-en-installatieDe 2-in-1 Neoperl Ecobooster straalregelaar combineert besparing en comfort. Wilt u snel een emmer water vullen? Of wilt u een royale waterstraal als u onder de douche staat? Dan schakelt u simpelweg de waterbesparende eigenschap van de straalregelaar uit.

Voor iedereen de gewenste waterstraal. Zodra de kraan dichtgedraaid wordt, schakelt de regelaar automatisch weer terug naar de waterbesparende stand. Zo kan iedereen de gewenste waterstraal kiezen.

Verschillende kraan en douche-uitvoeringen

Voor montage op keuken- en wastafelkranen (spaarstand 7 l/min), verkrijgbaar in twee versies (binnen- of buitendraad). De Ecobooster kan direct op de kraan worden gezet op de plaats van de normale straalregelaar.

Voor montage op douches (spaarstand 8 l/min) kan de Ecobooster eenvoudig tussen de handdouche en de doucheslang worden gemonteerd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de  Neoperl Ecobooster of andere waterbesparende producten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom: op werkdagen van 8.00 tot 17.00 en in het weekend van 9.00 tot 12.00.

Meer informatie?

U kunt ons bereiken via 0183 648 999 of het contactformulier.

, ,
Vorig bericht
Stijlvolle Daalderop 3-in-1 kraan
Volgend bericht
Badkamer ontwerp met 3D visualisatie

Menu