Blog

Nefit Easy thermostaat nu voor alle CV-ketels

Met de nieuwe Easy Connect adapter maakt Nefit het mogelijk om de slimme thermostaat Nefit Easy ook aan te sluiten op cv-ketels van andere fabrikanten. Al sinds de introductie wordt Nefit Easy geroemd om de onovertroffen prestaties, het aantrekkelijke design en het bijzondere gebruiksgemak. Niet voor niets is hij bekroond met diverse prestigieuze vak- en publieksprijzen.

Met de innovatieve Easy Connect adapter is het nu bovendien één van de eerste slimme thermostaten die onafhankelijk van energieleverancier en ongeacht het cv-ketel merk kan worden ingezet.

Nefit Easy thermostaat: bediening, monitoring en service op afstand
Met Nefit Easy kunnen huiseigenaren vanaf hun smartphone of tablet de temperatuur in huis regelen, waar ze ook zijn. Binnenkort is het zelfs mogelijk dat de verwarmingsmonteur, na toestemming van de gebruiker, via de thermostaat toegang krijgt tot de Nefit-ketel om hem bij eventuele storing uit te lezen, te testen en te resetten. De monteur kan zo efficiënte en klantgerichte service verlenen. Met de komst van de Easy Connect adapter is deze slimme thermostaat te gebruiken voor alle Nefit-toestellen en alle OpenTherm cv-ketels van andere fabrikanten.


Onafhankelijk van energieleverancier

De Nefit Easy is los verkrijgbaar dus er is geen verplichting tot het afsluiten van een energiecontract of abonnement. Een groot voordeel want zo blijft er altijd de vrijheid om over te stappen naar een andere energieleverancier. Daarnaast geven gebruikers aan het prettig te vinden dat hun privacy is gewaarborgd met een thermostaat die niet is gekoppeld aan een energieleverancier of een zoekmachine als Google.
Wilt u meer weten over de Easy Connect adapter voor de Nefit Easy thermostaat, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom waar we u graag de Nefit Easy en de Easy Connect adapter laten zien.

Nefit easy connect adapter
Meer weten over de Nefit Easy adapter?

Wilt u meer weten over de Nefit Easy adapter? Neem dan contact met ons op: we vertellen u graag meer!

Weten wat Van Rooij voor u kan betekenen?

Vorig bericht
Energie-bespaar-tip: schaf een pompschakelaar aan voor uw vloerverwarming
Volgend bericht
Welke thermostaat is de beste keuze?

Niets gevonden.