Blog

Geef kalkaanslag geen kans op uw kraan!

De Neoperl Cascade SL AC biedt een straalregelaar met unieke eigenschappen. Kalkaanslag kan namelijk met één simpele vingerbeweging weg worden gewreven.

Probleemloze werking

Daarnaast worden vuildeeltjes automatisch uit de zeef verwijderd. Dat vertaalt zich in een probleemloze werking, lange levensduur en extreem lage onderhouds- en vervangingskosten. Conventionele straalregelaars slibben langzaam dicht door kalkafzetting en ophopende vuildeeltjes en moeten dus regelmatig worden gereinigd. Met alle kosten vandien voor onderhoud en vervanging.

Anti Kalk’ en ‘Auto Clean’

Het uiteinde van de Neoperl Cascade is gemaakt van duurzaam elastomeer-materiaal, waarop kalk nauwelijks vat heeft. Eventuele kalkaanslag kan er dan ook eenvoudig van afgewreven worden. Daarnaast is in de zeef een reinigingsmechanisme verwerkt. Zodra de kraan opengaat, spoelen op de zeef verzamelde vuildeeltjes automatisch weg met de waterstraal. Daarna sluit het mechanisme zichzelf weer. Simpel en doeltreffend!

Onderstaande video laat zien hoe makkelijk de Neoperl CASCADE schoon te maken is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Neoperl CASCADE? Neem dan gerust contact met ons op. En u kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom. We vertellen u graag meer.

Meer informatie over dit product?

Volgend bericht
Stijlvolle Daalderop 3-in-1 kraan

Menu