Blog

Ecostat Select: de comfortabele én veilige douchethermostaat

hansgrohe-ecostat-select-van-rooij-renovatie-en-installatieDe Ecostat Select douchethermostaat is een bijzondere nieuwkomer in het assortiment van Hansgrohe thermostaten. Hij regelt niet alleen de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid onder de douche, maar biedt ook een mooi, royaal planchet voor douchebenodigdheden. De Ecostat Select is dus zowel mooi als ruimtebesparend. Het unieke design zorgt voor een aangename sfeer in de badkamer.

Extra pluspunten

De thermostaat wordt niet warm en de montage vlak tegen de wand laat de aansluitingen op elegante wijze verdwijnen. Vuil kan niet doordringen in de volledig afgedichte behuizing. En de gladde oppervlakken kunnen snel en comfortabel gereinigd worden.

Eenvoudige bediening én water besparen

Intuïtieve, slijtvaste symbolen zorgen voor een eenvoudige bediening. En dankzij de optimale vorm van de greep is de bediening geheel veilig. Om water en geld te besparen, begrenst de Ecostat Select douchethermostaat automatisch de waterdoorstroom. Indien gewenst kan deze eenvoudig verhoogd worden door de EcoStop knop in te drukken en de kraan verder te openen.

Meer informatie?

U kunt ons bereiken via 0183 648 999 of het contactformulier.

Vorig bericht
Badkamer ontwerp met 3D visualisatie
Volgend bericht
Energie beparen? Installeer een waterontharder!

Menu